Gästebewertungen

9,4/10 462 Bewertungen


10,0/10
“Maxima”
Petra Wöhrlin | 15 September 2019
Toller Urlaub mit schönem Boot
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

8,8/10
“Geweldige boot”
Peter | 13 September 2019
Preis / Qualität
6,0/10
Hygiene
8,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Sehr schön”
Ingo | 10 September 2019
Die Maraije ist ein sehr schönes Boot für 2 Personen . Es ist mit allem nötigen ausgestattet und durch sein niedriege Höhe
kann mann auch durch niedriegere Brücken
durchfahren.
Die Übergabe und Abgabe funktioniert reibungslos.
Es gibt nichts auszusetzen.
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,2/10
“dhr.”
hindrik vander laan | 6 September 2019
TIP wij voeren via groningen door slochterdiep naar appingedam, toen via damsterdiep naar delfzijl, nieuwolda, midwolda, oude pekela, musselkanaal, barger compascuum, hoogeveen, zwolle, ossenzijl, joure, sneek weer terug naar terherne. pas op ! zondag is een rustdag in drenthe af 1 september.
wij voeren 14 dagen met de bruzer Jantina. ruime boot, lage doorvaart, dus ook achteraf kanaaltjes.
onze reis was rondtrip friesland,groningen,drenthe,overijsel.
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
8,0/10
Boot / Bootsausrüstung
8,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“wie immer bei de Schiffart alles bestens”
J. Heller | 6 September 2019
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

8,0/10
“Alles gut ”
Björn | 3 September 2019
Wie immer ein schöner Urlaub auf einem tollen Schiff.
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
8,0/10
Boot / Bootsausrüstung
8,0/10
Service und Gastfreundschaft
8,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
8,0/10
Mehr info

9,6/10
“Wunderschöhne Wochenmitte in Friesland”
Lutz | 31 August 2019
TIP Wir haben fast nur ausserhalb übernachtet. Das Fahrgebiet (Joure - Boalsert - Sneek ) war eine klasse Tour.
Superfreundlicher Empfang. Das Boot ist perfekt ausgestattet und läst sich klasse fahren.
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,2/10
“Prettig weekend ”
Rolf van Gemert | 28 August 2019
Preis / Qualität
6,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,2/10
“Geweldig!”
Fam. van Katwijk | 27 August 2019
TIP Geweldige week gehad aan boord van de Samantha. Jullie service was heel prettig. Het was voor ons de eerste keer het huren van een jacht, we hebben genoten. Wat is Friesland mooi! Wellicht tot een volgende keer. Gr. Jeroen en Monique
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
8,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

8,0/10
“Heerlijk varen !”
Zijlstra | 26 August 2019
TIP De tas welke jullie hebben samen gesteld voor de huurders geeft alle info.
Voor een lang weekend de Kruiser Pegasus gehuurd. Een ouder schip, maar volledig uitgerust. Alles in prima conditie, lekker draaiende motor, met boeg- en hekschroef, wat het aanmeren bijna kinderspel maakt.
De ruimte was voor ons, vier volwassenen perfect. Prima slaapplekken met prima matrassen.
Kortom een aanrader.
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
8,0/10
Boot / Bootsausrüstung
8,0/10
Service und Gastfreundschaft
8,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
8,0/10
Mehr info

10,0/10
“Geweldig”
Femke | 26 August 2019
TIP Wij hebben de boot aangelegd de eerste nacht aangelegd in de natuur, erg leuk! De volgende dag hebben we de turfroute gevaren ook een aanrader.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad op de Antares. Na 2 uur vaarles, wat zeker een aanrader is, hebben we flink wat kilometers gevaren. De boot was groot genoeg voor onze groep (6 personen), prima douche, toilet en een goed uitgeruste keuken. Het was top!
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“En weer super”
Gerbrand | 26 August 2019
Voor de tweede keer dit schip gehuurd.
De complete inventaris is uitgebreid met een tweede stoel zo dat je nu ook ieder aan een kant aan de tafel kunt zitten.
Met suggesties wordt dus ook echt iets gedaan.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en meedenkend.
Een aanrader!
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Urlaub vom Feinsten”
Jürgen Weidemann | 26 August 2019
TIP Unbedingt besuchen sollte man den Passantenhafen in dem kleinen Langweer und natürlich den Nationalpark de Alde Feanen.
Wir waren mit allem hoch zufrieden. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut und auch der Service und die Betreuung waren perfekt.
Wir kommen gerne wieder.
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“Brûzer Jantina”
Herman Anker | 25 August 2019
TIP Kom je in Franeker, vergeet dan niet een bezoek aan het planetarium van Eise Eisinga te brengen. Erg leuk en leerzaam.
Twee weken met dit schip gevaren. Eerst de elfsteden- en vervolgens de turfroute.
De eerste route is goed te doen met een brûzer, maar hou rekening met smalle vaarten en lage bruggen. Op de tweede route kom je veel bruggetjes tegen (welke je veelal zelf moet bedienen) en drie sluizen ‘omhoog’ met een verval van ca. 1,5m en vervolgens weer drie sluizen naar beneden. Met de goed manoeuvreerbare brûzer is dit erg leuk varen.
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Algemene ervaring ”
Familie Snoep | 24 August 2019
TIP De Friese meren zijn de moeite waard. Rondje Sneek, IJlst en weer naar Sneekermeer is ook heel mooi. Ook richting Bolsward, Harlingen en weer terug ri Sneek. Mooi om te doen. Hoeft allemaal niet op 1 dag. Mooie ligplaatsen op het water.
Voor de 3e keer de Femke een midweek gehuurd. Ook nu hebben we weer genoten. Lekker varen, genieten van de mooie natuur en het water. Is een aanrader!
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Anne Marie”
Bart Wuilmus | 23 August 2019
TIP Bezoek: Workum,Sneek,Bolsward,Joure,Stavoren,Leeuwarden, Harlingen, Franeker,...
Zowel wijzelf als de kinderen hebben weer bijzonder genoten van onze 4e vaarreis bij De Schiffart! Drie maal met kotterjacht 'Anna Marie'. Prachtig schip, voorzien van alle comfort. Service bij De Schiffart, top.
Kortom, aanrader!
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Wat een fijne boot, die Doerak!”
Lobeek | 23 August 2019
Een midweek ontspannen gevaren over de Turfroute met de kleine Doerak.
Natuurlijk was het weer even spannend bij de eerste sluis en de eerste brug, maar daarna was het heerlijk genieten! De Doerak is een fijne boot en de Turfroute is een rustige route waarbij het landschap als een schilderij aan je voorbij gaat.
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“Sommer 2019”
Peter Kleffmann | 23 August 2019
Super Service vom ganzen Team, auch wenn es mal ein technisches Problem gibt, gerne wieder.
Preis / Qualität
8,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Varen in Friesland”
Familie Berting | 20 August 2019
TIP Overnachten in de natuur is erg leuk! Alleen troffen wij het niet met het weer. Daarom konden we niet bbqen aan de wal.
We hebben erg genoten van onze vakantie in Friesland, op het water!
We kregen goede uitleg voor het besturen van de boot, de vaarroutes, alle tips en trucs werden toegelicht.
De boot was mooi ruim voor 4 personen.
Alles was aanwezig in de boot, wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
10,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“Super Boot”
Torsten | 18 August 2019
Tolles Boot mit super Ausstattung und freundlichen Mitarbeitern vor Ort. Gerne wieder!
Preis / Qualität
10,0/10
Hygiene
10,0/10
Boot / Bootsausrüstung
8,0/10
Service und Gastfreundschaft
10,0/10
Segelgebiet / Erfahrung
10,0/10
Mehr info
1 2 3 24